Porsgrunn Psykomotoriske Senter psykomotorisk fysioterapi og trening

Ansatte og Kurs

Bilde - Om oss

Ansatte ved Porsgrunn Psykomotoriske Senter for tiden er  Ingrid Norendal Braathen og Tone Smittil. Begge er fysioterapeuter med videreutdanning innen psykisk helse ved Høgskolen i Sørøst-Norge og videreutdanning i psykomotorisk fysioterapi ved Høgskolen i Oslo og Akershus.

Fysioterapeut Hugo Eilertsen med videreutdanning i psykisk helse leder  bevegelsesgrupper.

Kurs

Våren 2018 arrangerer vi kursrekken «Balanse og Mestring». I dette kurset vil vi introdusere verktøy for god kroppslig regulering og gi innføring i øvelser for å stresse ned. Vi vil også vektlegge undervisning innenfor temaet fordi vi vet at dette er viktig for å kunne regulere eget stress.

Kurset vil gå over tre ganger a to timer:

onsdag 25.april, onsdag 2.mai og onsdag 9.mai kl 1200-1400

For påmelding ta kontakt på  tlf 35570035

fra FB

Bevegelsesgrupper psykomotorisk mandager og tirsdager :  Fokus på bevisstgjøring av kroppslige mønstre, avspenning , balanse og bevegelighet.

Trening og avspenning mandager : dette er en gruppe der vi trener til musikk med fokus på kondisjon og styrke. Øvelsene er enkle og tilpasset den enkeltes behov. Treningen avsluttes med en avspenningsøkt.

Treninggruppe mandager kl 1400-15.30: Samarbeid mellom personlig trener og fysioterapeut i lokalene til Rom-for-trening i St Josephbygget . Intensjonen er  å bygge opp kroppslige kvaliteter som kondisjon, personlig oppfølging med styrketrening, avspenning og balansetrening for en sunn, sterk og balansert kropp.

Kunstterapigruppe /helgekurs:Kombinasjon av bevegelse, pust og kreative verktøy som akvarell, kulltegning, akrylmaling og modellering. Informasjon og påmelding til tlf 92061570 ved Tone Smittil. Se også egen side.

Faglunsj: Flerfaglig treff med tema og enkel bevertning for helsepersonell.

Medisinsk Qi Gong:  «The Great Stork». Informasjon og påmelding til Lene Lindflaten, tlf 91372246 i lokalene til Porsgrunn Psykomotoriske Senter.
Oppstart  5/9-18  kl 18.30

 

Legg igjen en kommentar